Hva er viktig for deg når du skal velge arbeidsgiver?

Vi kan fortelle deg at Aditro er en markedsledende leverandør av løsninger innen HR og Lønn i Norden, og at vi sysselsetter over 800 eksperter i Sverige, Finland, Norge og Estland.

Alt dette er sant, men det du virkelig vil vite er jo: Hva gjør Aditro til den rette arbeidsgiveren for meg?
Først og fremst kan vi nevne at våre 800 ansatte har svært varierende roller: De jobber som produktansvarlige, selgere, HR-eksperter, økonomistyringskonsulenter, applikasjonseksperter, lønnsansvarlige, kontrollører, prosjektledere og testere, og dette er bare et lite utvalg. Vi tilbyr attraktive karrieremuligheter hvor du kan jobbe med en rekke produkter. I tillegg har vi en proaktiv innstilling når det kommer til å oppfordre våre ansatte til å finne sin egen karrierevei innenfor Aditro.

Vi leter forøvrig ikke kun etter erfarne fagfolk til de av våre stillinger som krever ekspertise, men ønsker også å rekruttere nybegynnere som har potensial og glød til å perfeksjonere ferdighetene sine. Aditro tilbyr deg muligheten til å utvikle og dele din kompetanse, og til å gyve løs på nye utfordringer og dermed løfte prestasjonene dine til nye høyder. Våre kunder inkluderer både store og små organisasjoner som representerer forskjellige felt innenfor privat og offentlig sektor, og derfor er det viktig for oss å ha ansatte med ulik bakgrunn. Først da kan vi legge vekt bak påstanden om at vi kjenner til våre kunders økonomi- og HR-prosesser.

For å sikre fremtidig suksess, vil vi at våre ansatte skal forbli fornøyde og dyktige. Vi gir våre ansatte opplæring innen standarder og teknologi slik som ITIL, Scrum og .NET, og finpusser fagkunnskapen til våre ledere og ansatte som jobber i kundegrensesnittet.

Vi ønsker å være en god arbeidsgiver, og har grunn til å tro at vi er det. Hvorfor skulle ellers våre ansatte bli hos oss gjennomsnittlig i over 10 år?

Aditro som arbeidsgiver