Karriere

Hva er viktig for deg når du skal velge arbeidsgiver?

Vi kan fortelle deg at Aditro er en markedsledende leverandør av HR- og økonomistyringsløsninger i de nordiske landene, og at vi sysselsetter over 800 eksperter i Sverige, Finland, Norge og Estland.


Alt dette er sant, men det du virkelig vil vite er jo: Hva gjør Aditro til den rette arbeidsgiveren for meg?

Først og fremst kan vi nevne at våre 800 ansatte har svært varierende roller: De jobber som produktansvarlige, selgere, HR-eksperter, økonomistyringskonsulenter, applikasjonseksperter, lønnsansvarlige, kontrollører, prosjektledere og testere, og dette er bare et lite utvalg. Vi tilbyr attraktive karrieremuligheter hvor du kan jobbe med en rekke produkter. I tillegg har vi en proaktiv innstilling når det kommer til å oppfordre våre ansatte til å finne sin egen karrierevei innenfor Aditro.


Vi leter forøvrig ikke kun etter erfarne fagfolk til de av våre stillinger som krever ekspertise, men ønsker også å rekruttere nybegynnere som har potensial og glød til å perfeksjonere ferdighetene sine. Aditro tilbyr deg muligheten til å utvikle og dele din kompetanse, og til å gyve løs på nye utfordringer og dermed løfte prestasjonene dine til nye høyder. Våre kunder inkluderer både store og små organisasjoner som representerer forskjellige felt innenfor privat og offentlig sektor, og derfor er det viktig for oss å ha ansatte med ulik bakgrunn. Først da kan vi legge vekt bak påstanden om at vi kjenner til våre kunders økonomi- og HR-prosesser.

 

Vil du bli med oss?

Vi ser frem til å høre fra deg!