Print

Lønn- og HR-leverandøren Cintra (UK) blir en del av Payroll Services Alliance

Payroll Services Alliance knytter Aditro til et europeisk nettverk som genererer 5,7 millioner lønnsslipper hver måned

Brussel (SD Worx), Lausanne (Trianon), Madrid (Seresco), Newcastle (Cintra), Praha (Elanor), Stockholm (Aditro), 29. mai 2012 – Payroll Services Alliance annonserer Cintra som ny partner. Cintra er en stor leverandør av Lønn og HR i Storbritannia, som genererer 150 000 lønnsslipper i måneden. Takket være at Cintra har kommet inn som partner, er Payroll Services Alliances nå vesentlig styrket på det britiske markedet.

Payroll Services Alliance dekker nå Sentral-, Nord-, Sør-, Vest-, og Øst-Europa, Russland og Tyrkia, som genererer 5,7 millioner lønnsslipper hver måned, for mer enn 63 000 kunder over hele Europa. I alle regionene kombineres lokal ekspertise og førsteklasses løsninger med europeisk multinasjonal ekspertise, tjenester og løsninger. Det gjør Payroll Services Alliance til en solid europeisk tjenesteleverandør.

“Kjernen i Cintra HR & Payroll Services er å skape et selskap som kundene mener er best i næringsområdet. Det er grunnstammen i alt vi gjør som selskap”, forklarer Carsten Staehr, adm.dir i Cintra. “Det passer vår strategi som hånd i hanske å bli en del av Payroll Services Alliance. Våre eksisterende kunder krever lønnstjenester i kontinental-Europa. Nå kan vi betjene dem gjennom et formelt nettverk med ledende lønnstjenesteselskaper i hele Europa.”

Cintras medlemskap i Payroll Services Alliance er et stort skritt for utviklingen av lønnstjenestetilbudet i Europa. “Seks strategiske partnere samler sin ekspertise og tilbyr lønnstjenester og -løsninger i 27 europeiske land”, sier Carl-Johan Borgenstam, Partner Manager i Aditro. “Hver av partnerne er en ledende tjenesteleverandør i sin region, mens alle partnerne til sammen står for en anseelig del av den europeiske ekspertisen og løsningene for lønnstjenester. Vi er trygge på at Payroll Services Alliance er en av få leverandører med like sterk tilstedeværelse i Europa.”

For mer informasjon, kontakt:

Carl-Johan Borgenstam, Partner Manager Payroll Services Alliance
+46 (0)76 133 10 90, carljohan [dot] borgenstam [at] aditro [dot] com

Jarkko Virtanen, Director, Marketing
+358 40 7593 603, Jarkko [dot] virtanen [at] aditro [dot] com

Om Cintra
Cintra HR & Payroll Services Ltd tilbyr skreddersydde, fullt integrerte lønns- og personaltjenesteløsninger som kan tilpasses hver enkelt kundes behov. Cintra ble etablert for mer enn 30 år siden, har 55 ansatte ved hovedkvarteret i Newcastle upon Tyne og yter tjenester til mer enn 500 kunder, inkludert internasjonale klienter som f.eks. Foot Locker, Hiscox, Mitsubishi, Saxo Bank og Momentum Pictures. 150 000 får betaling hver måned ved hjelp av en Cintra-løsning.
www.cintra.co.uk

Om Payroll Services Alliance
Payroll Services Alliance setter sammen tjenestetilbudene fra sine medlemmer for å kunne tilby en pan-europeisk lønnstjenesteløsning. Payroll Services Alliance ble grunnlagt i 2010 av Aditro og SD Worx. Elanor, Seresco og Trianon ble med i 2011. Cintra ble medlem i 2012. Payroll Services Alliance dekker 27 europeiske land i Sentral-, Nord-, Sør-, Vest-, og Øst-Europa, Russland og Tyrkia.
www.payrollservicesalliance.com