Print

Bli bedre kjent med oss

Karoliina Ojanen,Programvarespesialist på lønnsutbetaling, Finland

-Aditro har gode verdier og et mangfold av kompetanse. Bedriften fokuserer på HR, lønnsutbetaling og finans, noe som gjør oss unik.

Hva har du jobbet med tidligere?
Jeg har en BBA (Bachelor of Business and Administration) utdannelse og jobbet i et regnskapsfirma som bokfører før jeg begynte å jobbe for Aditro. Jeg tilbrakte også et år i Australia. Der reiste jeg hovedsaklig rundt, men jobbet også midlertidig med lønnsutbetaling.

Fortell oss om din rolle og hverdag i Aditro
Jeg har nettopp gått over til et nytt team innen BPO (Businness Process Outsourcing) hvor jeg jobber med prosjekter innen programvare for lønnsutbetalinger. Akkurat nå jobber jeg med både prosjektledere og programvarekonsulenter.  Tidligere jobbet jeg i et team for HR og lønningsutbetaling hvor jeg hadde forskjellige oppgaver relatert opp mot kunden og programvare for lønnsutbetaling. Jeg jobbet for det meste med rapportering og hjalp lønnsutbetalingsadministratorer med deres oppgaver.

Hva er ditt hovedmål som en Aditro-person?
I mitt yrke så vil jeg hjelpe til med å gi kunder effektive og verdiskapende personal- og lønningstjenester, ved å gjøre det beste ut av vår ekspertise og programvare.

 

Bjørn Linnerud, HR Consultant, Norge

-Vi hjelper og støtter hverandre i Aditro. Jobbmiljøet her er derfor fantastisk, og hadde det vært opp til meg hadde jeg jobbet med disse personene for alltid!

Kan du fortelle oss om prosjektene dine i Aditro?
Jeg har fullført mange prosjekter tidligere for flere kunder innen forskjellige forretningsområder, ved hovedsakelig å utføre organisasjonsanalyse og implementere Aditros løsninger. Kort fortalt betyr dette å definere Aditros personalsystem og integrere dette ved bruk av forskjellige systemer for lønnsutbetaling. Ved å fokusere på hvordan kundene kan bruke slike løsninger som støtte i deres driftsoppgaver og i tillegg oppnå effektive og målbare resultater, så har tilbakemeldingene etter min erfaring vært positive.

Hva har du jobbet med tidligere?
Etter studiene jobbet jeg med salg, konsulenttjenester, rådgivning og implementering av mobilløsninger og datasystemer, organisasjonsanalyse og kompetansebygging, rekruttering og bemanning ved bruk av personaltester, Lean-administrasjon, samt forelesninger innen motivasjon og markedsføring om hvordan man starter eget firma.

Hvordan vil du beskrive jobbmiljøet i Aditro i Norge?
Jeg har de beste kollegaene jeg kunne ha forestilt meg. Ikke bare er de dyktige teknisk og profesjonelt, men også veldig dyktige på et mellommenneskelig nivå. Alle hjelper og støtter hverandre hele tiden. Jobbmiljøet her er derfor fantastisk, og hadde det vært opp til meg hadde jeg jobbet med disse personene for alltid.

 

 

Annika Zebergs, systemanalytiker, Sverige

- Nye og utfordrende prosjekter er alltid innspirende.Jeg har virkelig verdsatt lagånden vår og verdsetter mine kollegaers støtte i alle de oppgavene jeg har hatt.

Kan du fortelle oss om dine oppgaver i dag?

Akkurat nå så jobber jeg med 2011 prosjekt versjonen av Personec L, en av våre hovedgeneratorer for lønnsutbetaling. I dette prosjektet skriver jeg kravsspesifikasjoner for de oppgavene som er utviklet, og er med i testingen til den utviklede programkoden slik at den overholder kravene.

Jeg liker allsidigheten i jobben min. Det er ofte nye utfordringer som må løses; de kan komme fra kunder som vil ha en ny funksjon som vi ikke har hatt før eller et nytt programvareverktøy som vi har begynt med.

Hva er din største utfordring?

Å være en analytiker betyr at man må alltid tenke på kravene og overholde dem, i tillegg til å tenke ut nye og bedre løsninger som skal være enkle og forståelige for sluttbrukeren.